Thursday, April 21, 2011

Blogmusica


I dun understand why blggers like to imbed music in their blog..
It is annoying when u are forced to hear crappy love music
and the worst part is when there's no off button..
2nd most annoying is the word verification when i try to comment.. ><"
i dun hate it.. its just annoying.. i still read & leave comment btw.. ^^
Whats ur most annoying bits when blogwalking??!!

p/s:
lately i've been craving for CarlsJr.. especially those chilifries.. aiyayaya (o_O)

6 comments:

hideYUShi nakata said...

1st!...hahahha..
i'm back on troll ranking...
aku rase blog ko dulu ade musik gak..
mmg annoying..
rase nk bako bako jer blog tuh..
hahahaha...

LadyRye said...

both annoys me!

LadyRye said...

dan satu lagi bila masuk blog yang gila babi widget penuh sampai nak loading ambik masa 50859673049 hari..

dan blog yang invite-invite orang di chatbox or shoutmix or even in ur post comment but when u enter their blog, u got welcoming msg such as

"kalau kau tak suka blog aku sila berambus"

or

"ini pendapat aku, kalau rasa tak best sila tekan butang pangkah laju-laju"

seems like u invited ppl to come to ur house, tapi tak sempat orang tu bukak selipar, kau dah halau hanya kerana dia tego lampu garaj ko pecah!

kupeh rodriguez said...

4 da first time aku stuju ngan ko nh...wut!!!
(sempena 4th comment)hehehe
mmg annoying giler...its came with full volume but not adjustable..
"sharing is caring...my ass"
(mcm mrh kn2)
hehehe

Apisometres said...

yus
thanx for trollololol.. haha
bile masa plak aku letak lagu.. klip ade la.. tu pun nak tgk kena click.. huhuhu.. bak kata awie "kau menuduh aku perkara2 yg xpernah aku lakukan" ^^"

ladirai..
yup, tru dat.. tp biasala.. diorg wat camtu just for saving their own asses.. takut org singgah lama2 trolling.. ngahaha..

kupehkepah
ooo.. selama nih ko slalu disagree la? tp wat masa nih xpenah lg aku come across heavy metal theme.. sume lagu2 cintan(not that cheap megi) ^^

Never Ending of Art said...

Sokong!! hahaha... bukan semua lagu yang dipasang tue the reader suka...